Kombucha Acerola + Imbir Zobacz większe

Kombucha Acerola + Imbir

Nowy produkt

Skład zestawu:

1 x 315 ml.

W zestawie:

Kombucha Acerola + Imbir.

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

12,00 zł brutto

Opis

Więcej informacji

Kombucha Acerola + Imbir

Stworzyliśmy napój z kompozycji kolonii bakteryjnej SCOBY, herbaty ziołowej i naturalnej wody źródlanej. Dołożyliśmy wszelkich starań, aby Kombucha spełniła nasze wysokie wymagania jakościowe, nie tracąc podczas procesu produkcji swoich wartości odżywczych – by było zdrowe i cieszyło Twoje podniebienie wyjątkowym smakiem.

Nie stosujemy zwykłego cukru, słodzików czy aspartamu. Słodzimy samą naturą – ekstraktami owocowymi. Kombucha jest bezglutenowa, a zawarte w nim substancje sprzyjają stwarzaniu przyjaznego środowiska dla rozwoju probiotyków, które korzystnie wpływają na nasz układ odpornościowy i trawienny.

100% NATURA

Kombucza jest naturalnym antyoksydantem, reguluje metabolizm, wspomaga układ odpornościowy, posiada działanie detoksykujące. Kombucha to świetna alternatywa dla wszystkich sztucznych lub wysoko słodzonych napojów gazowanych.

Acerola + Imbir jest perfekcyjną mieszanką puree z owoców Aceroli (wysoka zawartość Wit. C) z amazońskich lasów deszczowych na północy Brazylii i imbiru z Indii, prowincji Guajarhat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana surowa kombucha warzona z superfoods. Dopełniona enzymami, elektrolitami, probiotykami i żywymi kulturami bakterii, które poprawią Twoje samopoczucie.

Składniki: Filtrowana woda, BIO fermentowana herbata (woda bio glukoza, bio herbata, bio ocet jabłkowy, kultury kombuchy), nierafinowany bio cukier trzcinowy, bio przecier a aceroli (1,7%), ekstrakt z imbiru (0,33%), dwutlenek węgla.

Wartość energetyczna: 88kJ / 21kcal. Tłuszcz: 0g. Kwasy tłuszczone nasycone 0g. Węglowodany: 4,5g, w tym cukry: 4,3g. Białko: 0g. Sól: 0g.

Pojemność: 315 ml

Produkt wegański, bezglutenowy.

Kombucha to zaparzona herbata, poddana procesowi fermentacji w kontrolowanym środowisku. Głównym składnikiem procesu fermentacji jest SCOBY (grzybek japoński), składający się z wielu gatunków bakterii i drożdży.

KLIENCI, KTÓRZY ZAKUPILI TEN PRODUKT, KUPILI RÓWNIEŻ:

Opinie o produkcie

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

polecam na zimno

Na początku wypiłam na ciepło i była w miarę ok, ale na zimno torpeda!

Czy ten komentarz jest dla Ciebie przydatny? Tak Nie

polecam

Generalnie polecam sam sklep i kombuchę oraz soki. Fajna obsługa, miły kontakt. Mam uwagę do kuriera (miał być o 13 a był o 14) ale sama dostawa ekspres, chyba nie mineło 24h od opłacenia do dostawy

Czy ten komentarz jest dla Ciebie przydatny? Tak Nie